Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t’i reflektojme këtu.

Eventet që ne organizojmë variojnë nga takime të vogla ku prezantojmë një teknologji open source ne konferenca si OSCAL e cila në vitin 2017 kishte më shumë se 300 pjesëmarrës.
Lexo më shumë këtu