Anëtarësohu

Në bazë të Ligjit të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Neni 8517 i datës 22.07.1999, Open Labs mund të përdorë të dhënat vetëm për t’ju informuar për evente dhe aktivitete në lidhje me Open Labs.

Frymëzuar nga procesi i anëtarësimit i The Document Foundation ( LibreOffice).