Mbështetësit

Open Labs është një komunitet i cili promovon teknologjitë e lira dhe me kodburim të hapur, të dhënat dhe standardet e hapura, privatësinë online, domeinin publik dhe licensat e hapura si Creative Commons. Si një organizatë jo-fitimprurëse për të siguruar vijimësinë e hackerspace ne varemi nga donacionet nga mbështetësit dhe sponsorët tanë. Nëse doni të na ndihmoni dhuroni nëpërmjet Patreon apo dhurimit të pajisjeve hardware.

Falenderojmë mbështetësit dhe sponsorët tanë që kontribuan dhe vazhdojnë të kontribuojnë në mbarëvajtjen e Open Labs! Ndihma juaj është kritike për ne!

Mbështjeje financiare


Infrastruktura


Laptopë


Mobilje


Mbështetësit nga Patreon:

John Sturdy

Dennis van Zuijlekom

Peter Paul van Gemerden

Justin W. Flory

Boris Budini

Gjergji Kokushta

Grigor Malo

ramdyne

Anxhelo Lushka

 

Një listë të plotë të donatorëve dhe mbështetësve tanë ndër vite e gjeni dhe në wiki: kliko këtu