OpenStreetMap Mapathon

OpenStreetMap (OSM) është një projekt virtual bashkëpunues me qëllim krijimin e hartës botërore së redaktueshme nga të gjithë.

Në Open Labs Hackerspace kemi organizuar evente dhe mapathone të ndryshme për të përhapur njohuritë mbi këtë projekt, kami punuar së bashku me anëtarët e Hackerspace për të përmirësuar hartat lokale dhe kami ndihmuar gjithashtu edhe personat e intersuar për tu angazhouar me komunitetin si edhe të fillojnë editimiet e para.

OSM Mapathon

Do të vazhdojmë serinë tonë të Mapathons me një event tjetër ku do të mblidhen përsëri për të prezantuar projektin dhe komunitetin e OpenStreetMap, do të diskutojmë mbi mjetet dhe burimet të cilat mund të jenë të dobishme për të redaktuar hartat, do të punojnë së bashku me redaktimin e tyre dhe sigurisht do të kemi edhe disa snacks, sic e kërkon tradita ne hackerspace ?

Rreth eventit:
Kur: 13.06.2019 @ 18:00
Ku: Open Labs Hackerspace
Prezantues i eventit: Angjelina Dervishaj

Si gjithmonë, eventi do të jetë i hapur për të gjithë, kështu që ju ftojmë të na bashkoheni ?

Comments are not currently available for this post.