#StopPergjimeve: bisedë e hapur rreth pergjimeve te NSA ne Shqiperi

#stop_pergjimeve

Ky takim ka si qëllim krijimin e debatit rreth publikimit të Washington Post ku theksohet fakti që nga NSA janë përgjuar 139 persona me kombesi shqiptare.
Ja artikulli: http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=12217

Gjithashtu do bisedohet rreth peticionit të krijuar nga komuniteti Zero1 kudër VKM Nr. 354, datë 4.6.2014 PËR NGRITJEN E BAZËS SË TË DHËNAVE IMEI.
Sipas Zero1 me këtë vendim rrezikohet që të përgjohemi masivisht dhe të kthehemi në një Big Brother Shqiptar.
Ja dhe microsite e krijuar nga komuniteti Zero1 për këtë qëllim: www.stoppergjimeve.zero1.al

Kur:  07 Korrik 2014. Ora 7:00

Ku: Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *