Blog

GNU/Linux presentation at Aleksander Moisiu University in Durres

 

Our team members presented Linux commands and distros at University Alexander Moisiu in Durres. Here are some moments from that day
Open LAbs ne Universitetin Aleksander Moisiu ne Durres Open LAbs ne Universitetin Aleksander Moisiu ne Durres Open LAbs ne Universitetin Aleksander Moisiu ne Durres Open LAbs ne Universitetin Aleksander Moisiu ne Durres Open LAbs ne Universitetin Aleksander Moisiu ne Durres

Linux Installfest at Open Labs #0

Linux installfest at Open Labs. Come with your laptop and preview/install Linux on your computer and join the open source community in Albania.

Date: 9.11.2013 @ 15.00
All the details coming soon.

Update

Foto nga eventi

GNU/Linux Installfest ne Open Labs GNU/Linux Installfest ne Open Labs GNU/Linux Installfest ne Open Labs GNU/Linux Installfest ne Open Labs  GNU/Linux Installfest ne Open Labs GNU/Linux Installfest ne Open Labs

LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit te perkthimit

LibreOffice ne Open Labs

Pas interesit të ngjallur nga workshopet e Writer dhe Impress si dhe të takimit të parë të grupit të përkthyesve të platformës LibreOffice në ambientet e Open Labs vijon akoma një event ku jeni të ftuar të:

– mësoni bazat e LibreOffice Calc (alternativa e Microsoft Excel)

– punojmë së bashku për të përkthyer këtë platformë open source kaq të përdorur në të gjithë botën.

– vendosja e takimit javor të grupit të përkthimit.

Sillni dhe laptop me vete në qofte se mundeni.

Kur: 02 Nëntor 2014. Ora: 15:00

Ku: Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

LibreOffice: takim i grupit te perkthimit

LibreOffice ne Open Labs

Pas LibreOffice Workshop #0 dhe #1, vijon takimi i parë i të interesuarve për përkthim të platformës LibreOffice në shqip. Do bisedojmë në detaje për:
– metodologjinë e përkthimit
– organizimin e grupit përkthyes të platformës
– hapat e ardhshme për promovimin e mëtejshëm të LibreOffice në vendin tonë.

Merrni kompjuter në qoftë se keni mundësi.

Kur: 26 Tetor 2013. Ora 15:00

Ku:  Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Mozilla Summit: sharing the experience

Mozilla Summit ne Brusel

Disa nga anëtarët e komunitetit shqipfoles së Mozilla prezantojnë eksperiencën e tyre në samitin e Mozilla Foundation në Bruksel.

Nesër (e Mërkurë) @ 19.00, anetaret e komunitetit Mozilla Albania shpërndajnë me të gjithë të pranishmit eksperiencën e tyre të Mozilla Summit 2013 në Bruksel.

Është një moment i mirë për të gjithë ata që dëshirojnë të bëhen Mozillians.

Kur: 23 Tetor 2013. Ora 19:00

Ku:  Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania