GNU/Linux presentation at Aleksander Moisiu University in Durres

  Our team members presented Linux commands and distros at University Alexander Moisiu in Durres. Here are some moments from that day

Linux Installfest at Open Labs #0

Linux installfest at Open Labs. Come with your laptop and preview/install Linux on your computer and join the open source community in Albania. Date: 9.11.2013 @ 15.00 All the details coming soon. Update Foto nga eventi   

LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit te perkthimit

LibreOffice ne Open Labs

Pas interesit të ngjallur nga workshopet e Writer dhe Impress si dhe të takimit të parë të grupit të përkthyesve të platformës LibreOffice në ambientet e Open Labs vijon akoma një event ku jeni të ftuar të: –… Më tepër

LibreOffice: takim i grupit te perkthimit

LibreOffice ne Open Labs

Pas LibreOffice Workshop #0 dhe #1, vijon takimi i parë i të interesuarve për përkthim të platformës LibreOffice në shqip. Do bisedojmë në detaje për: – metodologjinë e përkthimit – organizimin e grupit përkthyes të platformës – hapat… Më tepër

Mozilla Summit: sharing the experience

Mozilla Summit ne Brusel

Disa nga anëtarët e komunitetit shqipfoles së Mozilla prezantojnë eksperiencën e tyre në samitin e Mozilla Foundation në Bruksel. Nesër (e Mërkurë) @ 19.00, anetaret e komunitetit Mozilla Albania shpërndajnë me të gjithë të pranishmit eksperiencën e tyre… Më tepër

LibreOffice workshops #1

The positive feedback from the first  LibreOffice workshop #0 focused on LibreOffice Impress gave us the needed energy to we move on with additional workshops focused on LibreOffice Writter and the creation of the Albanian localization team. We… Më tepër

LibreOffice workshop #0

Libreoffice workshop

LibreOffice is a free and open source office suite, developed by The Document Foundation. It was forked from OpenOffice.org in 2010. The LibreOffice suite comprises programs to do word processing, spreadsheets, slideshows, diagrams, maintain databases, and compose math… Më tepër

DEFCON documentary Projection at Open Labs

DEFCON documentary Projection at Open Labs

DEFCON is the world’s largest hacking conference, held in Las Vegas, Nevada. In 2012 it was held for the 20th time. The conference has strict no-filming policies, but for DEFCON 20, a documentary crew was allowed full access… Më tepër

EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU

Edituesi Emacs

Emacs është një editor i fuqishëm që përdoret nga programuesit. Është mjaft fleksibël dhe mund të përshtatet me lehtësi për situata nga më të ndryshmet. Një nga përdorimet interesante të Emacs është edhe shkrimi i artikujve dhe blogjeve…. Më tepër

Celebrate 30 years of GNU project with this Emacs workshop

Edituesi Emacs

GNU is turning 30, and you’re invited to the festivities in Tirana, Albania. Join us at Open Labs hackerspace Tirana, on September 28 @ 15.00 to celebrate the GNU Project’s world-altering accomplishments with an open to all workshop… Më tepër