Document Freedom Day 2016

Document Freedom Day (#DFD2016) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 30 Mars 2016. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD të mërkurën, 30 Mars 2016 në 18.00 në ambientet e komunitetit.

Çdo vit që nga 2008, mbështëtësit e një shoqërie të bazuar në informacion të lirë, celebrojnë Document Freedom Day për të sensizibilizuar njerëzit rreth Standarteve të Hapura. Aktivistë nga cdo cep i botës mblidhen gjatë kësaj dite për të folur rreth aksesit në komunikim, për të organizuar aktivitete lokale dhe të hapura, si dhe për të promovuar Standarte të Hapura në përgjithësi. E gjitha kjo në mënyra nga më të ndryshmet!

Data: 26 Mars 2016 @ 16.00
Vendndodhja: Open Labs (harta dhe adresa)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *