l10n Sprint – Maratonë Lokalizimi

l10n Sprint - Maratonë Lokalizimi

Ejani në Open Labs për të marrë pjesë në përkthimin dhe lokalizimin e platformave të Mozilla, në gjuhën Shqipe! Mund të jesh pjesë e iniciativës për të shtuar prezencën e komunitetit Shqiptar në Mozilla.

Së bashku do përkthejmë dhe mundesojme faqet në shqip:

www.webmaker.org
www.firefoxos.com

Më i shkathti do të fitojë një bluze Firefox dhe stickers pafund!

Gjithashtu do të kemi një seancë të shkurtër më pyetje rreth projektit të Firefox Student Ambassadors
Mos e humbisni 🙂

 

Kur: 28 Qershor 2014.  Ora 16:00

Ku: Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

 

Update:

Foto nga eventi

L10N SPRINT – MARATONË LOKALIZIMI

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *