LibreOffice: takim i grupit te perkthimit

LibreOffice ne Open Labs

Pas LibreOffice Workshop #0 dhe #1, vijon takimi i parë i të interesuarve për përkthim të platformës LibreOffice në shqip. Do bisedojmë në detaje për:
– metodologjinë e përkthimit
– organizimin e grupit përkthyes të platformës
– hapat e ardhshme për promovimin e mëtejshëm të LibreOffice në vendin tonë.

Merrni kompjuter në qoftë se keni mundësi.

Kur: 26 Tetor 2013. Ora 15:00

Ku:  Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *