Linux Kafe #1

Linux Caffe

Anëtarë të Open Labs dhe jo vetëm takohemi për një kafe/çaj/birrë dhe bisedojmë rreth sistemit tonë të preferuar open source: Linux.

Takimi nuk do ketë axhendë: distro përdorim, cilat janë ndryshimet midis Ubuntu dhe Fedora, si mund të shpërndajmë akoma më tepër Linux në vendin tonë, çfarë është Linux Professional Institute dhe çdo temë tjetër që dëshirojnë pjesmarrësit janë në rend të ditës.

Ku: Tirana Eskpres, 4046, Rruga George W. Bush, Pall. 19, Hyrja 3, Tiranë (harta)
Kur: E hënë 31 mars 2014 @ 19.00
Kush: të gjithë të apasionuarit e Linux (takimi është i hapur për të gjithë)
Eventi në Facebook: facebook.com/events/537141093069068
Photo: https://flic.kr/p/uLqQT (publikuar në Creative Commons)

 

Update

Foto nga eventi

Momente nga Linux Caffe 1 Momente nga Linux Caffe 1 Momente nga Linux Caffe 1 Momente nga Linux Caffe 1 Momente nga Linux Caffe 1

Momente nga Linux Caffe 1

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *