Linux Kafe #3

Linux Kafe Albania

Takimi i radhës i komunitetit promovues i sistemit operativ Open Source Linux.

Ubuntu, Fedora, Linux Mint dhe jo vetëm janë vetëm disa nga versionet për të cilat do bisedojmë gjatë takimit. Gjithashtu do vendosen hapat e ardhshme për planin e punës për 6mujorin e dytë të vitit.
Të rejat me të fundit nga Bota e Linuxit , diskutimet mbi problemet dhe arritjet e fundit të komuniteteve të njohura si Ubuntu, Debian, Fedora, OpenSUSE, ArchLinux, Gentoo.
InstallFest për të pranishmit, asistencë dhe konsultim për migrimin në GNU/ Linux. Diskutim si të bëhesh pjesë e komuniteteve dhe të promovosh Linuxin profesionalisht.
Çfare roli ka Linux në tregun aktual të punës ?

Takimi është i hapur për të gjithë dhe sigurisht pa pagesë.

 

Kur:  02-Gusht-2014 ora 5:00.PM

Ku: Open Labs: Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *