Linux Meetup 2: Teknikat dhe Teknologjitë e Virtualizimit

Në vazhdim të takimeve të komunitetit Fedora dhe entuziastëve të Linux, do të mblidhemi të mërkurën , më 30.03.2016 ora 18:00 në ambjentet e Open Labs Hackerspace për të diskutuar mbi teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit. Gjithashtu Erion Çano do të na tregojë për teknologjitë virtualizuese open source të cilat po përdoren gjithnjë e më shumë per ofrimin e shërbimeve Cloud Computing.

Ju ftojmë ti bashkoheni bisedës tonë rreth teknologjive të hapura të virtualizimit dhe teknologjive të Cloud Computing. Çdo ide dhe sugjerim është i mirëpritur për përmirësimin e mëtejshëm të punës dhe për rritjen e komunitetit Linux në Shqipëri.

 

Kur: 30.03.2016 @18:00
Ku:
Open Labs Hackespace

12891541_833783303400109_1780706872243862300_o 12065741_833783413400098_6625362351659824122_n 12321510_833783446733428_2487587635971384883_n 12495109_833784416733331_807304561441060479_n 12524228_833783286733444_3165988265959829187_n 12524363_833783443400095_6595056623250376565_n 12524365_833783986733374_9204198081325135639_n 12931158_833784000066706_8408039310575903551_n 12933000_833783336733439_4300122935250828822_n photo_2016-03-31_23-30-09

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *