Mozilla Tech Speakers Tirana – Training #1

Mozilla Tech Speakers është një program ku marrin pjesë prezantuesit dhe ligjëruesit më entuziastë (jo detyrimisht me më eksperiencë) brenda komunitetit të Mozilla dhe trajnohen dhe mentorohen duke rritur aftësitë e tyre prezantuese në skenë, si nga ana oratorike, si dhe teknike.

Agenda Mozilla Tech speakers 2016

Mozilla Tech Speakers organizohet nga komuniteti lokal i Mozilla Albania, pjesë e Open Labs Hackerspace

Kur: 2.04.2016 @ 16.00
Ku: Open Labs Hackerspace – Rr. “Pjetër Budi”, Nr 67, Tirane
Regjistrimet: techspeakerstirana.eventbrite.com
Eventi në FB: facebook.com/events/1024307750964049

(Foto: Andis Rado)

_ARP7634 _ARP7641 _ARP7643 _ARP7645 _ARP7655 _ARP7666 _ARP7670 _ARP7678 _ARP7681 _ARP7684 _ARP7686 _ARP7688 _ARP7700 _ARP7706 _ARP7732 _ARP7736  _ARP7741 _ARP7746  _ARP7751 _ARP7753 _ARP7755 _ARP7757 _ARP7759     _ARP7771 _ARP7773 _ARP7774  _ARP7778 _ARP7780 _ARP7783 _ARP7785 _ARP7786-2 _ARP7787 _ARP7791 _ARP7792 _ARP7797 _ARP7806 _ARP7807   _ARP7816 _ARP7817 _ARP7818 _ARP7819 _ARP7821 _ARP7822 _ARP7824 _ARP7826 _ARP7828 _ARP7830 _ARP7843 _ARP7846  _ARP7851 _ARP7854 _ARP7857 _ARP7862 _ARP7864 _ARP7865  _ARP7867  _ARP7869 _ARP7873 _ARP7876         _ARP7893   _ARP7899    _ARP7906 _ARP7908 _ARP7909 _ARP7910 _ARP7914 _ARP7916  _ARP7918-2     _ARP7923 _ARP7925         _ARP7938     _ARP7946 _ARP7947 _ARP7948 _ARP7949 _ARP7951 _ARP7952 _ARP7954 _ARP7955 _ARP7956 _ARP7957 _ARP7961 _ARP7964 _ARP7965 _ARP7966 _ARP7967 _ARP7969  _ARP7975 _ARP7976 _ARP7977 _ARP7978 _ARP7980

 

 

3 Komente në “Mozilla Tech Speakers Tirana – Training #1

  1. Pingback: Mozilla Tech Speakers Tirana #1 & OSCAL 2016 | Sfida Biznesi | Sfida Biznesi

  2. Pingback: Mozilla Tech Speakers Tirana #1 (Report) - Elio's Corner

  3. Pingback: Mozilla Tech Speakers in Tirana 1 | redon.skikuli.com

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *