Mozilla Tech Speakers Tirana – Training #2

Mozilla Tech Speakers është një program ku marrin pjesë prezantuesit dhe ligjëruesit më entuziastë (jo detyrimisht me më eksperiencë) brenda komunitetit të Mozilla dhe trajnohen dhe mentorohen duke rritur aftësitë e tyre prezantuese në skenë, si nga ana oratorike, si dhe teknike.

Mozilla Tech Speakers organizohet nga komuniteti lokal i Mozilla Albania, pjesë e Open Labs Hackerspace

Kur: 17.12.2016 @ 12.00
Ku: Open Labs Hackerspace – Rr. “Pjetër Budi”, Nr 67, Tiranë
Eventi në FB: https://www.facebook.com/events/1213854388678976/

 

Një koment në “Mozilla Tech Speakers Tirana – Training #2

  1. Pingback: Mozilla Tech Speakers Tirane nr.2 | redon.skikuli.com

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *