Open Labs Maker Party #1

 

Hacktivizohu!
Maker Party tashmë vjen dhe në Open Labs dhe Mozilla Albania! Eja të eksperimentojmë, krijojmë dhe ndryshojmë me ndihmën e web-it. Do të eksplorojmë së bashku se çfarë është web-i i hapur, open source si dhe FLOSS, së bashku me filozofinë që i përket.

Do të luajmë dhe kodojmë me ndihmën e mjeteve në Webmaker gjithashtu, kështu që eja në qoftë se do të mësosh bazat e HTML5, CSS3 dhe JavaScript, ose dhe për t’i rifreskuar dijet!

Mos harroni të merrni humorin e mirë me vete ( dhe laptopin brenda mundësive)

Stickers, pije dhe Mozilla swag falas!

Mos e humbisni!

Data: 27 Shtator 2014
Ora: 16:00
Vendi: Open Labs / E Jona

Facebook:

Eventi në Maker Party Global:

www.openlabs.cc
info@openlabs.cc

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *