Open Labs mbush 3 vjeç

Këtë të martë festuam në një takim modest në ambientet e reja të Open Labs 3-vjetorin e komunitetit tonë . Tre vite me shumë punë dhe dedikim për të promovuar rëndësinë e lirisë së programeve kompjuterike, të bashkëpunimit nëpërmjet licensave Creative Commons, të përdorimit të të dhënave me format të hapur dhe mbi të gjitha 3 vite ku komuniteti u rrit ndjeshëm.

Urojmë që ne vitet e ardhshme të jemi akoma më tepër aktivë dhe një komunitet akoma me i madh që punon me parimet e vendimarrjes së decentraliziuar.
Ja disa momente nga aktiviteti si dhe urimet virtuale.

 

FB Banner-01

Fotot gjatë aktivitetit:
_ARP1851

_ARP1859

_ARP1864

_ARP1865

_ARP1872

_ARP1879

_ARP1881

_ARP1876

_ARP1885

_ARP1886

_ARP1891

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *