Projecting: Eric Topol and the wireless future of medicine

TED ne Shqip te merkurave ne Open Labs 121114

TED ne Shqip te merkurave ne Open Labs 121114

Eric Topol says we’ll soon use our smartphones to monitor our vital signs and chronic conditions. At TEDMED, he highlights several of the most important wireless devices in medicine’s future — all helping to keep more of us out of hospital beds.
Don’t miss the third TED talk translated in Albanian by Sokol Dollani, an Open Labs member.

When
Wednesday 14.11.2012 @ 19.30

Links
Facebook event, Google, Hackerspaces.org

Where
Open Labs: Nikolla Lena, Nr. 100, Tirana, Albania

View Larger Map

Erik Topoli thotë se së shpejti do të përdorim telefonat inteligjentë për të monitoruar shenjat tona jetësore dhe gjendjet kronike. Në TEDMED, ai numeron disa nga pajisjet më të rëndësishme pa tel në të ardhmen e mjekësisë — të gjitha duke na ndihmuar të rrimë jashtë shtretërve spitalorë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *