Raspberry Pi workshop ne Open Labs #0

Rassberri Pi

Në Open Labs prezantojmë Raspbery Pi workshop-in #0.
Ky event është për persona që nuk kanë dije të mëparshme me Raspberry Pi.

Raspberry PI është kompjuter me madhësi sa një kartë krediti, i krijuar në Mbretërinë e Bashkuar nga Fondacioni Raspberry Pi. Fondacioni në fjalë ka qëllim stimulimin e mësimit të shkencave kompjuterike duke u fokusuar në shkolla dhe universitete.

Raspberry Pi nuk përfshin hard disk apo solid-state drive, por përdor një kartë SD. Fondacioni Raspberry Pi ka në plan të ofrojë dy versione, me çmime $25 dhe $35.

Kur: 23 Nëntor 2013. Ora: 15:00

Ku: Open Labs – Rruga  Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *