Sugru Build Night

Në bashkëpunim me Instructable, Open Labs do i bashkohet nismës së Build Nights, ku komuniteti “hands-on” mblidhet për të zhvilluar një projekt fizik me mjete të ndryshme të ofruar nga Instructables.com !

Kësaj rradhe do të eksperimentojmë me Sugru, plastelinën magjike që ngjishet shume lehtë kur është e freskët, dhe bëhët e fortë si gur kur thahet. Do të provojmë të rregullojmë dhe përshtasim gjërat tona të përditshme me Sugru, për ta bërë jetën pak më të lehtë.

Website: www.sugru.com

Eventi në Facebook

Kur: 13 Shtator 2014 Ora 16:00

Ku: Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *