OSCAL’15 në numra: Infografikë

Pas Open Source Conference Albania 2015 shumë nga partnerët, pjesëmarrësit, vullnetarët dhe miq që na ndoqën nga rrjetet sociale donin të dinin me tepër informacion rreth ‘produktit’ aktiviteteve paralele dhe impaktit të mundshëm të OSCAL. Ky ishte dhe… Më tepër

Wiki Academy në Kukës

“a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo është motoja me të cilën vazhdon të promovohet Wikipedia, enciklopedia më e madhe online e hapur për të gjithë dhe kjo moto vazhdon të motivojë eventet… Më tepër

Document Freedom Day 2015

Document Freedom Day (#DFD2015) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 25 Mars 2015. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD… Më tepër

Software Freedom Kosova 2013 Conference

Software Freedom Kosova 2013 Conference

SFK (Software Freedom Kosova Conference) is the biggest annual nonprofit conference in Kosovo established to promote software freedom, open source software, free culture and open knowledge, a global movement that originally started more than 25 years ago. The… Më tepër

openSUSE Conference 2013

openSUSE Conference 2013 poster

The openSUSE community is happy and proud to announce the openSUSE Conference 2013, oSC13 in Thesaloniki, Greece. On July 18, 2013, hundreds of hackers from around the globe will come to the country where the modern age of… Më tepër