What’s New in Thunderbird 38?

A blog post from Elio Qoshi, an active member of Open Labs regarding Thunderbird, the open source email client that respects your privacy and a lot of Open Lab-ers use on a daily basis. The blog post with… Më tepër

Mësoni cdo gjë rreth Learnable.com

Learnable

Learnable është një platformë kursesh online që synon t’ju sjelli më pranë mësimet rreth teknologjive të web-it, mobile dhe dizajnit, nëpërmjet video tutorialeve të punuar më shumë kujdes. Në takim do bëjmë një prezantim të shkurtër, si dhe disa… Më tepër

l10n Sprint – Maratonë Lokalizimi

l10n Sprint - Maratonë Lokalizimi

Ejani në Open Labs për të marrë pjesë në përkthimin dhe lokalizimin e platformave të Mozilla, në gjuhën Shqipe! Mund të jesh pjesë e iniciativës për të shtuar prezencën e komunitetit Shqiptar në Mozilla. Së bashku do përkthejmë… Më tepër

WikiAkademia

Wikiakademia ne Radio Travel

Sot më datë 27.01.2014 ishim të ftuar në Radio Travel ku biseduam për projektet aktuale të komunitetit duke u fokusuar në WikiAkademinë Shqiptare dhe Wikipedia. Vijon materiali në audio dhe disa foto.

Tomb Raider – The Lost Dominion at Open Labs

Tomb Raider – The Lost Dominion is a non-profit game developed by fans, for fans. It’s the sequel to the famous, yet criticized “The Angel of Darkness”, produced by Core Design Ltd. in 2003.  The goal of the… Më tepër