EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU

Edituesi Emacs

Emacs është një editor i fuqishëm që përdoret nga programuesit. Është mjaft fleksibël dhe mund të përshtatet me lehtësi për situata nga më të ndryshmet. Një nga përdorimet interesante të Emacs është edhe shkrimi i artikujve dhe blogjeve…. Më tepër

Celebrate 30 years of GNU project with this Emacs workshop

Edituesi Emacs

GNU is turning 30, and you’re invited to the festivities in Tirana, Albania. Join us at Open Labs hackerspace Tirana, on September 28 @ 15.00 to celebrate the GNU Project’s world-altering accomplishments with an open to all workshop… Më tepër