Vazhdon promovimi i Wiki Loves Monuments 2015 në media dhe rrjete sociale

Vazhdon konkursi i fotografisë për monumentet e kulturës. Tashmë jemi në periudhën e gjysmës së dytë të konkursit. Kemi vazhduar me promovimin  e tij në media e online. Jemi të entuziazmuar për interesin që keni treguar dhe për… Më tepër

Software Freedom Kosova 2012

flossk conference poster

On September 8th FLOSSK will be holding the fourth edition of Software Freedom Kosova Conference“SFK12″. Software Freedom Kosovoa is an annual conference about Free/Libre and Open Source Software (FLOSS) in Kosovo. The local team has succeeded in making the… Më tepër

Open Labs meets FLOSSK

Open Labs meets FLOSSK 13

A group of FLOSSK (Free Libre Open Source Software Kosova) representatives visited our hackerspace e in order to meet with us for the first time and generate discussion about the upcoming Software Freedom Kosova. The main organizer of… Më tepër