OSCAL’15 në numra: Infografikë

Pas Open Source Conference Albania 2015 shumë nga partnerët, pjesëmarrësit, vullnetarët dhe miq që na ndoqën nga rrjetet sociale donin të dinin me tepër informacion rreth ‘produktit’ aktiviteteve paralele dhe impaktit të mundshëm të OSCAL. Ky ishte dhe… Më tepër

Wiki Academy në Kukës

“a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo është motoja me të cilën vazhdon të promovohet Wikipedia, enciklopedia më e madhe online e hapur për të gjithë dhe kjo moto vazhdon të motivojë eventet… Më tepër

Document Freedom Day 2015

Document Freedom Day (#DFD2015) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 25 Mars 2015. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD… Më tepër

Software Freedom Kosova 2012

flossk conference poster

On September 8th FLOSSK will be holding the fourth edition of Software Freedom Kosova Conference“SFK12″. Software Freedom Kosovoa is an annual conference about Free/Libre and Open Source Software (FLOSS) in Kosovo. The local team has succeeded in making the… Më tepër

Open Labs meets FLOSSK

Open Labs meets FLOSSK 13

A group of FLOSSK (Free Libre Open Source Software Kosova) representatives visited our hackerspace e in order to meet with us for the first time and generate discussion about the upcoming Software Freedom Kosova. The main organizer of… Më tepër