Fedora Meetup #5

Takohemi përsëri në ambientet e Open Labs Hackerspace për aktivitetin e radhës “Fedora Meetup 5”. Në këtë takim mirëpresim Giannis Konstantinidis, Fedora Mentor nga Greqia që do të mirëpresi Ambasadorët e rinj të Fedora në Shqipëri, Ajkuna Mujo… Më tepër

MozCafé Tirana #2

Mozilla Caffe

Këtë të hënë, organizohet për herë të dytë nga Komuniteti Mozilla Albania dhe Open Labs takimi MozCafé Tirana #2. Të ftuar nderi kemi Mozillian-in dhe Mozilla Rep Giannis Konstantinidis, i cili do shpërndajë me ne eksperiencën e komunitetit… Më tepër