GLAM-WIKI 2015 Hollandë

Pas prezencës sonë në WikiAcademy Kukës, rradhën e ka një tjetër event ndërkombëtar i Wikimedia-s. Bëhet fjalë për konferencën GLAM-WIKI 2015, që organizohet nga Wikimedia Hollandë dhe qyteti Hague i Hollandës do të presë në datat 10-12 Prill,… Më tepër