Linux Meetup 2: Teknikat dhe Teknologjitë e Virtualizimit

Në vazhdim të takimeve të komunitetit Fedora dhe entuziastëve të Linux, do të mblidhemi të mërkurën , më 30.03.2016 ora 18:00 në ambjentet e Open Labs Hackerspace për të diskutuar mbi teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit. Gjithashtu Erion… Më tepër

Linux Meetup – Njohje me sistemet operative

Në vazhdim të takimeve të suksesshme të komunitetit Fedora dhe Linux-axhinjve, do të vazhdojmë për këtë vit të enjten, më 07.01.2016 ora 18:30 në ambjentet e Open Labs Hackerspace me një prezantim nga Erion Çano për të diskutuar… Më tepër

GNU/Linux presentation at Aleksander Moisiu University in Durres

  Our team members presented Linux commands and distros at University Alexander Moisiu in Durres. Here are some moments from that day