WikiAkademia dhe WikiMedia: lokalizim

Lokalizimi i wikipesia dhe wikiakademise

WikiAkademia Shqiptare vazhdon promovimin e projekteve si Wikipedia por përveç saj ajo po merret dhe me përkthimin e kësaj platforme në gjuhën shqipe. Translatewiki.net është faqa zyrtare ku bëhen përkthimet e projekteve të ndryshem si WikiMedia dhe OpenStreetMap…. Më tepër

WikiAkademia: prezantim i projektit dhe përkthim i platformës Wikimedia në shqip

Prezantim i projektit Wikimedia dhe përkthimi

Wikipedia është projekti më i famshëm dhe më i përdorshem i WikiMedia Foundation. Por ky sështë projekti i vetëm i WikiMedias. Janë dhe më shumë se 5 projekte të tjera si WikiCommons, WikiQuotes, WikiBooks, WikiVersity, etj që e… Më tepër

WikiAkademia

Wikiakademia ne Radio Travel

Sot më datë 27.01.2014 ishim të ftuar në Radio Travel ku biseduam për projektet aktuale të komunitetit duke u fokusuar në WikiAkademinë Shqiptare dhe Wikipedia. Vijon materiali në audio dhe disa foto.