WordPress Café #3

Vazhdojnë takimet WordPress në Open Labs për të diskutuar për të rejat mbi WordPress, platformë open source për ndërtim website-esh dhe blogjesh. Niveli teknik i dijes në platformën WordPress nuk është i rëndësishëm. Merrni laptop me vete në… Më tepër

Prezantim i platformës menaxhimit të permbajtjes Open Atrium CMS

Platorma Open Source Open Atrium

Një prezantim nga Inva Veliu dhe Florian Tani rreth elementëve kryesorë të CMS open source Open Atrium. https://www.openatrium.com Si gjithmonë prezantimi është i hapur për të gjithë. Sillni dhe laptop në qoftë se keni. Kur: 07 Qershor 2014…. Më tepër