BONEVET Crowdfunding Campaign

Kemi lajme nga miqtë tanë nga Kosova; BONEVET Hapësira Krijuese BONEVET është një organizatë jo qeveritare – jo fitimprurëse me në Gjakovë, e para e këtij lloji në Ballkan. BONEVET ofron një ambient stimulues dhe kreativ, ku njerëzit… Më tepër

Wiki Academy në Kukës

“a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo është motoja me të cilën vazhdon të promovohet Wikipedia, enciklopedia më e madhe online e hapur për të gjithë dhe kjo moto vazhdon të motivojë eventet… Më tepër

Software Freedom Kosova 2013 Conference

Software Freedom Kosova 2013 Conference

SFK (Software Freedom Kosova Conference) is the biggest annual nonprofit conference in Kosovo established to promote software freedom, open source software, free culture and open knowledge, a global movement that originally started more than 25 years ago. The… Më tepër

Software Freedom Kosova 2012

flossk conference poster

On September 8th FLOSSK will be holding the fourth edition of Software Freedom Kosova Conference“SFK12″. Software Freedom Kosovoa is an annual conference about Free/Libre and Open Source Software (FLOSS) in Kosovo. The local team has succeeded in making the… Më tepër