Vazhdon promovimi i Wiki Loves Monuments 2015 në media dhe rrjete sociale

Vazhdon konkursi i fotografisë për monumentet e kulturës. Tashmë jemi në periudhën e gjysmës së dytë të konkursit. Kemi vazhduar me promovimin  e tij në media e online. Jemi të entuziazmuar për interesin që keni treguar dhe për… Më tepër

Wiki Academy në Kukës

“a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo është motoja me të cilën vazhdon të promovohet Wikipedia, enciklopedia më e madhe online e hapur për të gjithë dhe kjo moto vazhdon të motivojë eventet… Më tepër

Kosovo 2.0 magazine at Open Labs

Kosovo 2.0 at Open Labs

Kosovo 2.0 is the first state of affairs magazine that engages Kosovars in creating the framework and image through which Kosovo’s youth is documented locally and represented abroad. Now you can get Kosovo 2.0 magazine at Open Labs…. Më tepër

Open Labs at the eighth edition of ITTF in Pristina

Open Labs at Information Communication Technology Fair Kosovo

From the 3rd till the 5th of October was held the eighth edition of ITTF (Information and Communication Technology Fair in Kosovo) in the Palace of youth & sports.  We collaborated with FLOSSK by presenting some of the… Më tepër

Richard M Stallman Digital Free Society Prishtina Kosovo

At the invitation of the association FLOSS Kosovo, on June 4 the founder of the Free Software Foundation – Richard Stallman visited Kosovo. Stallman was a member of the famous hackers in the prestigious American university MIT. Surrounded… Më tepër