Nextcloud l10n #1

Nextcloud – një shtëpi e sigurtë për të dhënat e tua, alternativa open source për sinkronizimin dhe shpërndarjen e të dhënave, me fokus te siguria dhe privatësia juaj!   Pas takimit të parë informues rreth kësaj platforme, do… Më tepër

Fedora Localization Sprint #1

Fedora Localization Sprint është takimi informal i komunitetit Open Labs për të përkthyer në shqip përmes platformës Zanata, përmirësuar artikullin në Wikipedia për Fedora-n dhe wikin e Fedora-s. Ky event do të zhvillohet ditën e shtunë, më 31… Më tepër

LibreOffice Localization Sprint #5

Këtë të shtunë vjen sërish LibreOffice Localization Sprint. Duke dashur ta kthejmë në një traditë brenda Open Labs, ky aktivitet mbërrin kështu në herën e tij të pestë. Kontribues të ndryshëm në platformën LibreOffice do të mblidhen në… Më tepër

Maratonë Titrimi: The Internet’s Own Boy

Mblidhemi së bashku dhe përkthejmë në shqip titrat e filmit “The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz”. Gjithashtu bisedojmë për datën fhe vendin që do projektojmë filmin me titra në shqip. Sepse në promovimin dhe shpërndarjen… Më tepër