LibreOffice Localization Sprint #7

LibreOffice: Localization Sprint ne Open Labs

Maji, muaji i LibreOffice, është në fundin e tij duke krijuar kështu mundësinë më të mirë për të na mbledhur të gjithë së bashku në takimin e radhës. Takimi përfshin përkthimin dhe promovimin e LibreOffice me artikuj në… Më tepër

LibreOffice Localization Sprint #6

LibreOffice Localization Sprint u organizua për herë të gjashtë të enjten më datë 26 nëntor, si gjithmonë në Open Labs hackerspace. Ajo që ia vlen të përmendet këtë herë, në ndryshim nga eventet e kaluar është rritja e… Më tepër

LibreOffice workshops #1

The positive feedback from the first  LibreOffice workshop #0 focused on LibreOffice Impress gave us the needed energy to we move on with additional workshops focused on LibreOffice Writter and the creation of the Albanian localization team. We… Më tepër