Workshop dhe Linux Install Fest në UAMD

Më 16 Janar grupi i LPI Albania dhe përfaqësues nga komuniteti Open Labs organizuan në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës një prezantim mbi teknologjitë open source dhe veçanërisht mbi mundësitë e çertifikimeve… Më tepër

LPI Albania: Open Day

LPI Albania

LPI Albania nisi prezantimin të shtunën më datë 5 Korrik 2014, në ambjentet e Open Labs. Me LPI mund të çertifikoni njohuritë tuaj në tre nivele mundësuar nga Linux Professional Institute. Gjatë prezantmit u fol për llojet e… Më tepër

LPI

Tashmë edhe Shqipëria është bërë pjesë e rrjetit të çertifikimeve Linux, nëpërmjet LPI Albania. LPI Albania është pjesë e komunitetit Open Labs dhe sub-affiliate zyrtar për territorin e Shqipërisë, duke shndërruar këtë komunitet në të vetmin që ka… Më tepër

Open Labs is now an exclusive LPI Affiliate for Albania

LPI

 (Thessaloniki, Greece – Tirana, Albania: March 4, 2014) The Linux Professional Institute (LPI), the world’s premier Linux certification organization, announced that its Master Affiliate for the Western Balkans Region LPI-Greece recently appointed Open Labs as the LPI Sub-Affiliate… Më tepër