‘I Love Fedora’ Meetup

Në qoftë se keni ndërmend të festoni 14 Shkurtin diku tjetër, ndoshta ky event nuk është për ju! Çokollata, Linux dhe komunitet ju presin gjatë takimit të parë të Fedora në Shqipëri. Sillni laptopet dhe USB me vete… Më tepër

Linux Kafe #2

Vetëm disa ditë para OSCAL… Anëtarë të Open Labs dhe jo vetëm takohemi për një kafe/caj/birrë dhe bisedojmë rreth sistemit tonë të preferuar open source: Linux. Çfarë distro përdorim, cilat janë ndryshimet midis Ubuntu dhe Fedora, si mund… Më tepër

Open Labs is now an exclusive LPI Affiliate for Albania

LPI

 (Thessaloniki, Greece – Tirana, Albania: March 4, 2014) The Linux Professional Institute (LPI), the world’s premier Linux certification organization, announced that its Master Affiliate for the Western Balkans Region LPI-Greece recently appointed Open Labs as the LPI Sub-Affiliate… Më tepër