Nextcloud Meetup #1

Gjithnjë e me shumë individë po j’u besojnë të dhënat e tyre platformave cloud dhe bashkë me përfitimet që vijnë nga këto shërbime, ngrihen edhe shumë pyetje mbi sigurinë e të dhënave që hostojmë në këto platforma. Një… Më tepër

Fedora Meetup #4

Në vazhdim të tre takimeve të mëparshme të suksesshme të Fedora Meetup, do të takohemi përsëri pas pushimeve të verës të mërkurën më 21 Shtator në ambjentet e Open Labs Hackerspace për aktivitetin e radhës “Fedora Meetup 4”. Ju ftojmë… Më tepër

Fedora Meetup Tirana #2 Report

Originally published by Jona Azizaj on her personal blog Finally we arrived at Fedora Meetup #2, and brought together in one place people who share the same love about Fedora and others who are interested in getting to… Më tepër

Document Freedom Day 2015

Document Freedom Day (#DFD2015) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 25 Mars 2015. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD… Më tepër

‘I Love Fedora’ Meetup

Në qoftë se keni ndërmend të festoni 14 Shkurtin diku tjetër, ndoshta ky event nuk është për ju! Çokollata, Linux dhe komunitet ju presin gjatë takimit të parë të Fedora në Shqipëri. Sillni laptopet dhe USB me vete… Më tepër

Design Overview in Tirana Volunteers Meetup

Remember Design Overview in Tirana 2012? After the positive feedback the organisers are working to make the second edition of the first design conference in Albania even better. In order to achieve this they need your help and… Më tepër

Monthly Meetup: presenting Kliko.al

Open Labs prezanton Kliko.al poster

As you might already know every month we have a meetup that takes place the last Friday of the month. Due to the celebrations for the national celebrations of Albania we thought to make it one week laters… Më tepër