Mozilla Weekend

MozWeekend 2014 Open Labs

Mozilla Weekend, ose pak më në shqip, Fundjava e Mozilla-s, është një event që do të organizohet në fundjavën e 8-9 shkurtit për herë të parë në Shqipëri. Eventi do të organizohet nga Komuniteti i Mozilla Albania dhe… Më tepër