Arduino Workshop #3

Një nga takimet e fundit dhe tepër argetues që komuniteti Open Labs organizoi para pushimeve të verës ishte Arduino Workshop #3. Në takim u diskutua rreth Ligjit te Ohmit, si ndikon Rryma , Tensioni dhe Resistenca në një skemë… Më tepër

Presenting: Arduino

Open Labs presents Arduino

During our second event we will present for the first time in Albania Arduino. Arduino is a popular open-source single-board microcontroller, descendant of the open-source Wiring platform, designed to make the process of using electronics in multidisciplinary projects more… Më tepër