OSCAL’16 – Open Source Conference Albania 2016

Data: 14 – 15 Maj, Tiranë Organizon: Open Labs Hackerspace Website: http://oscal.openlabs.cc/ OSCAL (Open Source Conference Albania) është konferencë ndërkombëtare e fokusuar në teknologjitë me burim të hapur, programet e lira dhe me burim të hapur, kulturën e… Më tepër

OSCAL’15 në numra: Infografikë

Pas Open Source Conference Albania 2015 shumë nga partnerët, pjesëmarrësit, vullnetarët dhe miq që na ndoqën nga rrjetet sociale donin të dinin me tepër informacion rreth ‘produktit’ aktiviteteve paralele dhe impaktit të mundshëm të OSCAL. Ky ishte dhe… Më tepër

OSCAL 2014

Oscal 2014

OSCAL është konferenca e parë vjetore në Shqipëri, e organizuar për të promovuar teknologjitë me burim të hapur, lirinë e programeve me burim të hapur, kulturën dhe dijen e lirë. Konferenca do të përmbajë një seri fjalimesh, prezantimesh… Më tepër