Si të Luftoni Përgjimin në Internet

HOW TO COMBAT ONLINE SURVEILLANCE

Artikull nga theoccupiedtimes.org dhe i perkthyer nga Klajdi. Qeveritë kanë transformuar internetin në një platformë mbikëqyrjeje, por ato nuk janë te plotëfuqishme. Janë të kufizuara në burimet e tyre të informacionit po aq sa dhe ne. Ndoshta nuk… Më tepër