Wiki Women Camp Prishtina

(English below) Në botën e wikipedias, numri i femrave që kontribuojnë në Wikipedia është shumë më i vogël se numri i meshkujve. Për shembull, të dhënat nga Wikipedias në gjuhën angleze, e cila është edhe një nga më… Më tepër

Cyber Security Workshop

Për të gjithë entuziastët e sigurisë së sistemeve kompjuterike. Demonstrim të skenarëve se si operon një pen tester (penetration tester), skenarë nga jeta e përditshme se si sulmohen sistemet kompjuterike, sa jemi të rrezikuar dhe si mundemi të… Më tepër

Open Labs at the eighth edition of ITTF in Pristina

Open Labs at Information Communication Technology Fair Kosovo

From the 3rd till the 5th of October was held the eighth edition of ITTF (Information and Communication Technology Fair in Kosovo) in the Palace of youth & sports.  We collaborated with FLOSSK by presenting some of the… Më tepër

Richard M Stallman Digital Free Society Prishtina Kosovo

At the invitation of the association FLOSS Kosovo, on June 4 the founder of the Free Software Foundation – Richard Stallman visited Kosovo. Stallman was a member of the famous hackers in the prestigious American university MIT. Surrounded… Më tepër