#StopPergjimeve: bisedë e hapur rreth pergjimeve te NSA ne Shqiperi

#stop_pergjimeve

Ky takim ka si qëllim krijimin e debatit rreth publikimit të Washington Post ku theksohet fakti që nga NSA janë përgjuar 139 persona me kombesi shqiptare. Ja artikulli: http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=12217 Gjithashtu do bisedohet rreth peticionit të krijuar nga komuniteti… Më tepër

Si të Luftoni Përgjimin në Internet

HOW TO COMBAT ONLINE SURVEILLANCE

Artikull nga theoccupiedtimes.org dhe i perkthyer nga Klajdi. Qeveritë kanë transformuar internetin në një platformë mbikëqyrjeje, por ato nuk janë te plotëfuqishme. Janë të kufizuara në burimet e tyre të informacionit po aq sa dhe ne. Ndoshta nuk… Më tepër