Fedora 23 Release Party Report

Originally published by Jona Azizaj on her personal blog For the first time in Albania we organized a release party where we gathered people who were interested in Fedora. Fedora 23 release party successfully took place at Saturday,… Më tepër

Fedora Meetup Tirana #2 Report

Originally published by Jona Azizaj on her personal blog Finally we arrived at Fedora Meetup #2, and brought together in one place people who share the same love about Fedora and others who are interested in getting to… Më tepër

‘I Love Fedora’ Meetup

Në qoftë se keni ndërmend të festoni 14 Shkurtin diku tjetër, ndoshta ky event nuk është për ju! Çokollata, Linux dhe komunitet ju presin gjatë takimit të parë të Fedora në Shqipëri. Sillni laptopet dhe USB me vete… Më tepër