Momente nga Linux Kafe #3

Linux Kafe ne Open Labs

Aktiviteti i fundit i Open Labs para pushimeve të verës ishte takimin i radhës për Linux Kafe #3, organizuar nga Florian Tani. Ndërmjet pjesëmarrësve kishte studentë të interesuar për të ditur më shumë rreth Sistemit Operativ kaq shumë të… Më tepër

Linux Kafe #3

Linux Kafe Albania

Takimi i radhës i komunitetit promovues i sistemit operativ Open Source Linux. Ubuntu, Fedora, Linux Mint dhe jo vetëm janë vetëm disa nga versionet për të cilat do bisedojmë gjatë takimit. Gjithashtu do vendosen hapat e ardhshme për planin… Më tepër