Mozilla Weekend

MozWeekend 2014 Open Labs

Mozilla Weekend, ose pak më në shqip, Fundjava e Mozilla-s, është një event që do të organizohet në fundjavën e 8-9 shkurtit për herë të parë në Shqipëri. Eventi do të organizohet nga Komuniteti i Mozilla Albania dhe… Më tepër

Geek Bazaar nga Open Labs

Geek Bazaar ne Open Labs

Të Shtunën me 28 dhjetor në orën 15:00 në Tirana Ekspres  Një minitreg i organizuar nga komuniteti i promovimit të kulturës Free Libre Open Source, Open Labs në ambientet e Tirana Ekspres ku mund të gjeni materiale për… Më tepër