Document Freedom Day 2015

Document Freedom Day (#DFD2015) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 25 Mars 2015. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD… Më tepër

Cyber Security Workshop

Për të gjithë entuziastët e sigurisë së sistemeve kompjuterike. Demonstrim të skenarëve se si operon një pen tester (penetration tester), skenarë nga jeta e përditshme se si sulmohen sistemet kompjuterike, sa jemi të rrezikuar dhe si mundemi të… Më tepër

Open Labs offers: free WordPress basics training

Wordpress_trainings_Open_Labs_Poster

WordPress is a free and open source blogging tool and a content management system (CMS) based on PHP and MySQL. It has many features including a plug-in architecture and a template system. WordPress is used by over 16.7%… Më tepër

Software Freedom Day 2012 Albania

Software Freedom Day logo

Software Freedom Day (SFD) is an annual worldwide celebration of Free Software. SFD is a public education effort with the aim of increasing awareness of Free Software and its virtues, and encouraging its use. At Open Labs we… Më tepër

Presenting: Arduino

Open Labs presents Arduino

During our second event we will present for the first time in Albania Arduino. Arduino is a popular open-source single-board microcontroller, descendant of the open-source Wiring platform, designed to make the process of using electronics in multidisciplinary projects more… Më tepër

Open Labs Presents Open Labs

We invite you to the first event featuring the presentation of Open Labs. An open event where you will have the possibility to know us better, the goals of our foundation, details about the projects we are planning and be… Më tepër