Document Freedom Day 2015

Document Freedom Day (#DFD2015) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 25 Mars 2015. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD… Më tepër

Cyber Security Workshop

Për të gjithë entuziastët e sigurisë së sistemeve kompjuterike. Demonstrim të skenarëve se si operon një pen tester (penetration tester), skenarë nga jeta e përditshme se si sulmohen sistemet kompjuterike, sa jemi të rrezikuar dhe si mundemi të… Më tepër

Free WordPress training at Open Labs v2.0

Wordpress at Open Labs ver 2.0

After the great feedback and participation we had for the first series of the WordPress training we are restarting the trainings from this Saturday 16.00 at Open Labs. Don’t forget to get a laptop with you, but if… Më tepër

Open Labs offers: free WordPress basics training

Wordpress_trainings_Open_Labs_Poster

WordPress is a free and open source blogging tool and a content management system (CMS) based on PHP and MySQL. It has many features including a plug-in architecture and a template system. WordPress is used by over 16.7%… Më tepër