EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU

Edituesi Emacs

Emacs është një editor i fuqishëm që përdoret nga programuesit. Është mjaft fleksibël dhe mund të përshtatet me lehtësi për situata nga më të ndryshmet. Një nga përdorimet interesante të Emacs është edhe shkrimi i artikujve dhe blogjeve…. Më tepër