Linux Weekend 2017

Ti nuk e di çfarë është Linux Weekend? Eventi “Must go” për të gjithë të apasionuarit e Linux! Shënojini në kalendar datat 25 & 26 të muajit Mars 2017, sepse do të lind Linux Weekend, një konferencë e… Më tepër

Linux Kafe #2

Vetëm disa ditë para OSCAL… Anëtarë të Open Labs dhe jo vetëm takohemi për një kafe/caj/birrë dhe bisedojmë rreth sistemit tonë të preferuar open source: Linux. Çfarë distro përdorim, cilat janë ndryshimet midis Ubuntu dhe Fedora, si mund… Më tepër

Ubuntu User Days 2014

Ubuntu User Days Jan 2014 Open Labs

Ky takim u zhvillua në mbështetje të Ubuntu User Days: wiki.ubuntu.com/UserDays Programi i takimit: – Ku mund të gjejmë ndihmë për Ubuntu-në (Florian Tani) – Si mund të përfshihemi në komunitetin Ubuntu (Florian Tani) – Si të instalojmë… Më tepër

Ubuntu Jam Tirana

Ubuntu Jam in Tirana

  Ubuntu is a computer operating system based on the Debian Linux distribution and distributed as free and open source software, using its own desktop environment. It is named after the Southern African philosophy of ubuntu (“humanity towards… Më tepër